Marc en Tim van 26 april t/m 9 mei in Amsterdam
EXTRA BEZOEK AAN NEDERLAND
SYDNEY, 30 JAN. 2007 - Het zat absoluut niet in de planning, maar Marc van den Broek en Tim Dekkers brengen in het voorjaar een bezoek aan Nederland. Van 26 april tot en met 9 mei zullen de twee tijdelijke Sydneysiders in Nederland zijn. Reden: een neven- en nichtendag voor de familie Van den Broek, georganiseerd door de ruim 80-jarige Lies van den Broek. 'Niet verwacht, maar wel leuk en spannend', reageert Marc. Hij zal nu zijn 52ste verjaardag in Nederland kunnen vieren.
Op naar weer een familiefoto.Marc en Tim waren eigenlijk niet van plan om dit jaar naar Nederland te reizen; een groot aantal vrienden en familieleden kwam immers in 2007 richting Australië. Maar een genereuze uitnodiging van Lies van den Broek veranderde de plannen. Zij organiseert op 5 mei een dag voor alle negentien neven en nichten van de familie Van den Broek met hun aanhang. 'Dat zal mijn laatste neven- en nichtendag worden en ik zou het heel fijn vinden als jullie aanwezigzijn', liet de tante van Marc per brief weten.

Koninginnedag
Marc en Tim hebben lang over het aanbod nagedacht. 'Ik zie op tegen het opnieuw afscheid nemen van vrienden en familie', biecht Marc op. 'Maar ik zie ook veel voordelen. Natuurlijk is het leuk om tante Lies, alle neven en nichten en mijn familie weer te zien. Maar door ons bezoek kunnen wij ook Koninginnedag 2007 meemaken en mijn verjaardag in Amsterdam vieren. Onze vriend Bert Herberigs heeft gezegd dat hij een feestje wil organiseren. Bovendien is er op zondag 29 april de Roze Loop, waaraan ik kan meedoen. En verder is mijn vriend Gerbrand Bakker in deze periode jarig. Dat komt allemaal dus erg goed uit.'

En op weg naar de enige uit de generatie boven ons: moeder Anneke.Oss
Tim voegt daar aan toe: 'Wij willen natuurlijk de familie Dekkers ook even omarmen. We verheugen ons nu al op ons verblijf in Oss bij moeder Anneke Dekkers. En verder is mijn vriend Henk Burger op 2 mei jarig; dan kan ik eindelijk weer eens op zijn verjaardagspartijtje zijn. Wij kunnen daarnaast de musical bezoeken, die onze Sydney-vriend Maarten Mourik in Amsterdam regisseert: The Last 5 year, met in de hoofdrollen Birgit Schuurman en Ara Halici. Kortom, genoeg reden om de reis naar Amsterdam te ondernemen.'
Marc en Tim vliegen met Malaysia Airlines/KLM en komen donderdag 26 april om 05.35 uur op Schiphol aan met vlucht KL810.

persoonlijk_foto
wijziging op: 29-03-2010